Hírek

Rékasi Zsigmondnak is tudott újat mutatni a 4 Helyszín Konyha&Otthon kiállítás

Rékasi Zsigmondnak is tudott újat mutatni a 4 Helyszín Konyha&Otthon kiállítás

Kép forrása: 4 Helyszín Konyha&Otthon kiállítás

Közel tízezren látogattak el október 4. és 6. között Magyarország egyik legnépszerűbb otthonkiállításának helyszíneire, ahol egy rekorddöntésnek is tanúi lehettek. A 4 Helyszín Konyha&Otthon kiállításon felállították az egyszerre bemutatott legtöbb konyha és szoba mintaenteriőr hazai rekordját, így az érdeklődők 237 berendezett konyhából és szobából inspirálódhattak. Az esemény központi programhelyszínén a fő attrakció a látványkonyha volt, ahol sztárok főztek és kóstoltatták a látogatókat.

 

Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés múlt hétvégén a 4 Helyszín Konyha&Otthon kiállításon, ami a jól ismert három budapesti és egy budaörsi helyszínen túl plusz egy helyszínen, a nyíregyházi MediaMarktban is megtekinthető volt.

A látogatók jelentős számban érdeklődtek a konyhák iránt, de fokozott volt az ülőgarnitúrák iránti kereslet is. Mindezt jól mutatja, hogy a három nap alatt több száz 3D-tervet küldtek ki a szakemberek a látogatóknak mindkét termékkörből.

Volt is miből inspirálódni, ugyanis a szervezők 237 berendezett konyhát és szobát állítottak ki egyszerre a bemutatótermekben, ami magyar rekordnak számít.

Sokan voltak kíváncsiak a szakmai előadásokra is, és mivel minden előadónak volt saját pultja is, így további kérdéseket is bátran feltehettek nekik az álmaik otthonát tervező résztvevők. Sőt, idén újdonságként minden helyszínen RecNGo élő közvetítéssel élvezhették a látogatók a programhelyszín előadásait, így azok sem maradtak le az eseményekről, akik épp egy szakmai helyszín enteriőrjeiből inspirálódtak.

Kamarás Norbert és Kármán Odett magyaros svéd húsgolyóval készült

Az esemény központi programhelyszínén, a Reitter Ferenc utcai RS Bútoráruházban (Bp, XIII.) fő attrakció természetesen a hipermodern látványkonyha volt, ami csak erre az eseményre készült, és a trend által kialakított kőpult díszítette. Mindenki előszeretettel csodálta meg a konyhát és figyelte meg a beépített kávéfőzőt, a főzőlapba épített szagelszívót vagy éppen a sokkoló hűtőt és a borhűtőt az összeállításban.

Hab volt a tortán, hogy a látványkonyhában népszerű sztárok avatták be kedvenc receptjeikbe és konyhai praktikáikba a látogatókat, az itt készített fogásaik pedig az előadások végén meg is lehetett kóstolni.

Ha már bútornézelődéshez illeszkedő menü, Kamarás Norbert és Kármán Odett elkészítette a svéd húsgolyót, magyarosan. Megyeri Csilla sós és édes süteménnyel készült, szombat délután a nutellával vagy körözöttel töltött képviselőfánké volt a főszerep. Rékasi Károly és Rékasi Zsigmond pedig egy őszi finomsággal kóstoltatta meg a látogatókat. Sütőtök krémlevest készítettek tökmaggal vagy gesztenyével kísérve.

A sztárok maguk is el voltak ámulva a látványkonyhától, amiben a főzés különleges élményt jelentett számukra is. Rékasi Zsigmond az Instagramon azt írta beszámolójában: „szuper érzés volt, amilyen sokat eljöttek, hogy megkóstolják a főztünket, amit Édesapámmal készítettünk - az őszi hangulatú, tökéletes sütőtök krémlevest.  Mi az RS Bútor egyik legmodernebb konyhai enteriőrjében főzhettünk, aminek egyik különlegessége például egy olyan főzőlap, amibe eleve beépítettek egy automata szagelszívó… Mindig tudnak újat mutatni.”

 

LM