Hírek

Kerüljön be a legsikeresebb magyar vállalkozások közé!

Kerüljön be a legsikeresebb magyar vállalkozások közé!

Kép forrása: K&K Magazin

A közel egy évtizede a piacon lévő K&K Magazin missziója, hogy bemutassa a sikeres magyarországi középvállalkozásokat, miközben praktikus tanácsokkal segíti működésüket és fejlődésüket. A magazin különleges kiadványának célja, hogy inspiráló példákat nyújtson a magyar vállalkozásoknak, és megmutassa, hogy egy cég hogyan válhat induló vállalkozásból évek alatt stabil és meghatározó szereplővé.

 

A K&K Magazin három évvel ezelőtt határozta el, hogy minden év decemberében egy exkluzív kötetben mutat be csaknem félszáz magyar magántulajdonban lévő, legalább egymilliárdos árbevételt elért céget. Ezek a vállalkozások a magyar magánszektor felső 2 százalékába tartoznak, és nemcsak stabilan nyereségesek, de saját területükön meghatározó szereplők is. A kiválasztottak történetei inspirálhatják és motiválhatják a vállalkozói közösséget. A könyvben helyet kapnak a már több évtizede állócsillagnak számító cégek, de olyan fiatal vállalkozók is, amelyek már bizonyítottak.

Miért érdemes jelentkezni?

A könyvben való megjelenés díjmentes, a cég történetét, eredményeit a kollégákkal készített személyes interjúk alapján dolgozzák fel. A kötetben való szereplés nemcsak presztízskérdés, de kiváló lehetőség a brandépítésre és az ügyfélszerzésre is. Az eddig megjelent kiadványokban szereplő cégek új lehetőségekhez jutottak, számos pozitív visszajelzést kaptak. Mindössze egy könyvcsomag megvásárlása szükséges a részvételhez.

 

Jelentkezési feltételek:

- Legalább 1 milliárd forintos árbevétel

- Legalább három teljes éves működés

- Nyereséges 2023-as év

- Meghatározó pozíció a vállalkozás saját piacán

 

Jelentkezni pontos cégnévvel, egy rövid, 5-10 mondatos bemutatkozással, valamint a 2023-as árbevételi adatokkal lehetséges az alábbi email-címen: office@kkvmagazin.com

Nincs jól működő, fejlődő gazdaság erős helyi középvállalkozások nélkül, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a magyar vállalkozások elitjébe tartozzon, és egy különleges kiadványban mutatkozhasson be!

 

LM