Kép forrása: pixabay.com
Főbb feladatok, munkák:
- Mérőeszközök kezelése, tisztántartása, laboratóriumi rend fenntartása.
- Munkaterület előkészítése.
- Késztermék vizsgálata, mintavétel.
- Napi rutin vizsgálatok előkészítése, elvégzése (alkohol-, cukor-, savtartalom mérések).
- Minőségi előírások ellenőrzése, betartása.
- Mérési jegyzőkönyvek nyilvántartása, vezetése a késztermék minősítéséhez.
- Technológiai kutatásfejlesztés, elsősorban gyümölcskeménység javítására.
Az álláshoz tartozó elvárások:
- Szakirányú közép vagy felsőfokú végzettség: élelmiszeripari mérnök/ technikus/ laboráns.
- Angol nyelvismeret.
- Felhasználó szintű számítógépes ismeret.
- Kiváló adminisztrációs készség.
- Rugalmasság, önálló, pontos, precíz munkavégzés.
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
- Élelmiszeripari területen szerzett tapasztalat.
- Fizetés/Bérezés megegyezés szerint.
Amit kínálunk:
- Folyamatos szakmai fejlődési lehetőség.
- Hosszú távú, biztos munkalehetőség.
A fényképes önéletrajzokat bérigény megjelöléssel a ber@cerazus.hu e-mailcímre szíveskedjenek elküldeni!