Veszprém

A Tünet Együttes vendégjátéka a Petőfi Színházban

2013. április 7-én, vasárnap a Petőfi Színház által szervezett Kortárstánc fesztivál keretében a színházban vendégeskedik a Tünet Együttes táncszínházi társulat, akik rendszeres fellépők Veszprémben, most látható Karc című előadásukkal 2005-ben elhozták A Tánc Fesztiválja fődíját is. Mi is látjuk, hogy zajos, folyton rohanós, harsány, sokszor durva. És mégis milyen magányos, tele falakkal, lehúzott rolókkal. Rideg arcú, mégis kiszolgáltatott. Kirakatai csillognak. Karja, arca máshol; vágya bent, élte kint.

Bővebben...

Kortárstánc-fesztivált rendez a Veszprémi Petőfi Színház péntektől

Kortárstánc-fesztivált rendez a Veszprémi Petőfi Színház a Latinovits-Bujtor Játékszínben péntektől-vasárnapig: három nap alatt három különleges, nemzetközileg is elismert előadást láthat a közönség. Pénteken Vis-a-vis - találkozások A-val címmel Réti Anna produkcióját tekinthetik meg a nézők: az előadás 2012-ben elnyerte a Lábán-díjat, amely a magyar kortárstánc szakma legrangosabb elismerése - tájékoztatta Varga Róbert, a teátrum sajtófőnöke kedden az MTI-t.

Bővebben...

Veszprémben mutatkozik be a Marosvásárhelyi Műhely

Az Idő-függések című, március 15-én nyíló kiállításon mintegy hetven képzőművész alkotása látható, a tárlat anyagának egy része hagyományos festmény, grafika, más része pedig az új műfajokat képviseli, így installációkat, fotófelhasználásokat, printet, digitális munkákat. A kiállítás három helyszínen, a Dubniczay-palotában, a Csikász Galériában és a Laczkó Dezső Múzeumban látható április 14-ig.

Bővebben...

Porcelán - kortárs táncszínházi produkció Veszprémben

Ladányi Andrea és Krámer György a Veszprémi Táncműhely Porcelán című darabjának próbáján a veszprémi Pannon Várszínházban 2013. március 20-án. A párkapcsolatok törékenységéről szóló darabot a Veszprémi Tavaszi Fesztivál keretein belül 2013. március 22-én mutatják be.

Bővebben...

SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek