ttttt Sok évi kimaradás után végre ismét lesz ifjúsági színházi előadás Várpalotán a Jó Szerencsét Művelődési Központban

Ismét lesz ifjúsági színházi előadás Várpalotán a Jó Szerencsét Művelődési Központban

A nagysikerű Tom Sawyer regény feldolgozása, 12 fős szereposztásban, az Apolló Színház előadásában. A színház kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít elővételben, 1.000,- Ft értékben. Szeretettel várjuk a város és kistérsége iskolás csoportjait!

Előadás: 2013. április 8-án 18.00 óra, helyszínen vásárolt jegyár: 1.500,-Ft.
További információ és jegyelővétel: 06-88-472-305 ill. e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(forrás: Jó Szerencsét Művelődési Központ)SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek