ttttt Catherine Gallagher's Queen of the Dance

Catherine Gallagher's Queen of the Dance

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb táncának, az ír sztepp táncnak jeles férfi vezéregyéniségeit? A világ azonban már egy hölgyért rajong ebben a műfajban, aki nem más, mint Catherine Gallagher, Írország Nemzeti Bajnoka, többszörös ír sztepp tánc világbajnok. Az ír tánc dívája fergeteges sikert arat újszerű, modern koreográfiáival a világ nagyszínpadain, s Párizs, London, Bécs után nagy örömmel látogat el Székesfehérvárra, a Vodafone Sportcentrumba, 2014. április 12-én.

A Catherine Gallagher's Queen of the Dance egy új különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus, élőzenekaros dallamok gazdagítanak. A géppuskalábú táncosok lábdobpergésének hangja szinte extázisba hozza a közönséget. Catherine hercegnő dinamikus, szenzációs és lélegzetállító szólókat táncol. Szabad szemmel szinte alig követhető, ahogyan a profi táncművészekből álló társulat elképesztő sebességgel szteppel a lábával a színpadon, egy másodperc alatt tizenötöt koppantva.

Miért nevezik Catherine Gallagher-t Írország hercegnőjének?

A történet igazán mesébe illő: Catherine 7 évesen indult el első versenyén. Senki nem ismerte, igazán még koreográfiája sem volt, utcai ruhában lépett fel, szinte improvizált műsort előadva. Senki nem tartotta esélyesnek, mégis továbbjutott az első ötvenbe! Egy évvel később, a következő verse¬nyen már felkészülve, szép ruhában, koreográfiával indították a bajnokságon. 8 éves kislányként kitalálta, hogy koronában fog táncolni. Szülei és tánctanára hevesen tiltakoztak, mondván: „Ez egy komoly verseny, nem jelmezbál. Szó sem lehet róla!" Catherine titokban, egy perccel a kezdés előtt mégis feltette a fejére a koronát. Mindenki megdöbbenésére így versenyzett, s ebben az évben a 2500-as mezőny győztese lett. A következő évben az összes versenyző lány koronával a fején állt színpadra! A bírák is behódoltak a jelenség előtt és az ír sztepp tánc világbajnokság versenyszabály¬zatában kötelezővé tették a hölgyek számára a koronadísz használatát! Catherine így valóban divatot teremtett, ezért hívja hát mindenki Írország hercegnőjének, mivel ő volt az első, „az eredeti", aki koronával lépett ír sztepp tánc színpadra.

Catherine Gallagher számos világhírű ír sztepp tánc show-ban táncolt szólistaként, majd létrehozva saját társulatát új táncműfajt alakított ki, amely egyszerre őrzi az ír sztepptánc hagyományait, de közben mégis modern és megújult. Jöjjön el, nézze meg Catherine Gallagher tánckarának (2x50 perces) produkcióját és ajándékozza meg magát egy életre szóló élménnyel, melyet a szervezők garantálnak!

Az est sztárvendége:
Barry John Gallagher, a Michael Flatley Las Vegas-i csoportjának kiemelt férfi szólistája!

Jegyek kaphatók:

Vodafone Sportcsarnok (Székesfehérvár, Gáz u. 9. Tel: 06-22/314-442)
Ákos Jegyiroda (Székesfehérvár, III. Béla király tér 1., www.akosiroda.hu, Tel: 06-22/502-425)
Tourinform Jegyiroda (Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. 06-22/537-261)
valamint a IRISHDANCE•HU weboldalon és a JEGY.HU országos üzlethálózatában


SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek