ttttt Az Öreghegyi Szüreti Mulatságon pótolják az elmaradt tűzijátékot Székesfehérváron

Az Öreghegyi Szüreti Mulatságon pótolják az elmaradt tűzijátékot Székesfehérváron

Szeptember 7-én, az Öreghegyi Szüreti Mulatság keretében pótolják a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt öreghegyi tűzijátékot és utcabált a szervezők. A program a Bory téren lesz, ahol délután négy órától látványos szőlőfeldolgozási és családi szüreti bemutatóval várják a vendégeket, majd gyermekműsorral és a Tibiton mulatós műsorával folytatódik a mulatság. A rendezvényt utcabál és tűzijáték zárja.

„Hálátlan feladat volt számunkra, amikor sajnálatos módon, a 19-i Öreghegyi Mulatságokon be kellett jelentenünk, hogy félbeszakítjuk a hagyományos és régóta várt programokat. Azonban - a Fantom együttessel együtt - már akkor megígértük, hogy még szeptemberben pótolni fogjuk az utcabált és a tűzijátékot egyaránt. Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András ebben partner volt, és az ő segítségével szeptember 7-én, 16 órától a Bory téren megtartjuk a programokat." – nyilatkozta a sajtótájékoztatón Östör Annamária képviselő.

Elmondta: régi tervük volt, hogy a városrész szüreti hagyományainak külön rendezvényt szentelnek, amit ezúttal összekötnek az Öreghegyi Mulatságokkal.
Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója elmondta különleges szüreti programokkal is készültek, a Hegedűs Családi Kézműves Borászat közreműködésével látványos szőlőfeldolgozási bemutatót is láthat a közönség. A gasztronómia hódolói sem fognak csalódni: a programok között szerepel egy helyi termék ízmustra is.

(forrás:szekesfehervar.hu)


SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek