ttttt Bangó Margit és a HungarOperett társulata Oroszlányban

Bangó Margit és a HungarOperett társulata Oroszlányban

Műfajának koronázott királynője, a Kossuth díjas művésznő, egy új szerepkörben, ahogy még sosem látták. Az európai turnét követően itthon is látható a HungarOperrett Muzsikál az Operett című előadása. Fergeteges operett gála két felvonásban, Bangó Margit és a HungarOperett sztárjainak előadásában.

Több mint két óra önfeledt szórakozás az operett varázslatos világával, melyről a professzionális énekesek mellett, tánckar és több száz szemet gyönyörködtető jelmez gondoskodik. 2014. május 23. 19 óra – Kölcsey Művelődési Központ Oroszlány. Jegyek kaphatók a Kölcsey Művelődési Központ jegypénztárában.


SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek