ttttt "Ez a föld a hazám" - Meghívó

"Ez a föld a hazám" - Meghívó

A Rákóczi Szövetség Oroszlányi Szervezete tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a 2013. március 7-én (csütörtök) 17 órai kezdettel megtartandó baráti összejövetelére a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ 113-as helyiségébe.

A rendezvény keretén belül „Ez a föld a hazám" címmel zenés-verses összeállítást hallhatnak az érdeklődők. Előadó: Ing. Ürge László, a CSEMADOK lévai alapszervezetének választmányi tagja. Kérjük, jelenlétével tisztelje meg Ön is felvidéki vendégünket!

Rákóczi Szövetség
Oroszlányi SzervezeteSFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek