Oroszlány

Bangó Margit és a HungarOperett társulata Oroszlányban

Műfajának koronázott királynője, a Kossuth díjas művésznő, egy új szerepkörben, ahogy még sosem látták. Az európai turnét követően itthon is látható a HungarOperrett Muzsikál az Operett című előadása. Fergeteges operett gála két felvonásban, Bangó Margit és a HungarOperett sztárjainak előadásában.

Bővebben...

A Tartótiszt c. film az Oroszlányi Művelődési Központban

2014. február 25-én (kedden) 18.00 órakor filmvetítés - A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja alkalmából Oroszlányban. Helye: Kölcsey Ferenc Művelődési Központ. Varga Ágota: A tartótiszt című filmjének vetítése, a rendezőnő bevezetőjével.

Bővebben...

Előadás Reviczky Gyuláról az oroszlányi Gárdonyi Géza Városi Könyvtárban

Ismét újabb előadásához érkezett az oroszlányi Gárdonyi Géza Városi Könyvtár „Így írnak Ők..." című rendezvénysorozata. Ezúttal Reviczky Gyula élete és költészete címmel került megrendezésre, melynek előadója Újváry László, a lévai Reviczky Társulás tiszteletbeli elnöke volt. A számos érdeklődőt – köztük Papp Péter oroszlányi alpolgármestert, valamint az előadót elkísérő Török Alfrédot, a CSEMADOK lévai járási elnökét – a rendező bibliotéka igazgatója, Takács Tímea köszöntötte.

Bővebben...

Kulturális Örökség Napja Oroszlányban

Három helyszínen a helyszínek között vonatozva - Szlovák Tájház, Víztorony, majki Vízimalom - négy általános iskola csoportja vetélkedik helyismeretből, ügyességből, találékonyságból. 2013. szeptember 21-én 8. 30-tól 12. 30-ig. A szurkolók tábora is megismerkedhet az épületek történetével és részt vehet a játékokban is. A helyszínek között a verseny ideje alatt kisvonat közlekedik, 13 órától pedig a Szlovák tájházban egy kis finomság és díjkiosztás, népi játékok, táncház és egyéb mulatság várja a résztvevőket

Bővebben...

Civil Pályázati Információs Nap

Szeretettel hívjuk és várjuk Önt és/vagy munkatársait 2013. március 12-én, kedden 16.00 órától a Komárom-Esztergom Megyei Civil Információs Centrum és az Oroszlány és Térsége Civil Információs Pont által szervezett Civil Pályázati Információs Napra.

Bővebben...

SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek