ttttt Vásári Forgatag Móron a Szent István Parkban

Vásári Forgatag Móron a Szent István Parkban

2013. június 29. "Móri vásári forgatag" az egykori Piactéren felelevenítjük a hagyományos Péter-Pál-napi vásárt. - Mór városközpontjának rehabilitációja keretében többek között megújult a Szent István park és a Kapucinus tér is. Különböző kulturális, hagyományőrző, családi rendezvényekkel szeretnénk színesíteni, újra népszerűvé tenni a friss levegőn, kellemes, szép környezetben eltöltött szabadidőt.

A kistermelők, kézművesek sátrai között sétálva az érdeklődők válogathatnak, vásárolhatnak a különböző portékákból, s ez alatt vásári komédiások, mutatványosok szórakoztatják a közönséget. Idézzük fel együtt a régi vásárok hangulatát!

Múltidéző móri vásári forgatag

2013. június 29. Mór, Szent István Park
9.00-17.00 óráig Múltidéző kézműves vásár és termelői piac
10.00 – 16.00 óráig: Szabadtéri, tréfás játékok; verklis
11.00 órakor: Matyi a ludas! – óriásbábos vásári komédia
16.00 órakor: Vagabanda Gólyalábas Kompánia- vásári komédia

Helyszín: Mór, Szent István Park
Szervező: Lamberg-kastély Kulturális KözpontSFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek