ttttt Barokk Vizuális Műhelykiállítás nyílik a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban

Barokk Vizuális Műhelykiállítás a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban

Megnyitó: március 24. vasárnap, 15 óra. A "Barokk Vizuális Műhelykiállítás" a Fejér Megyei Művelődési Központ kreatív foglalkozásokat vezető munkatársainak szervezésében valósul meg a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban.

"A tárlaton a különféle képzőművészeti technikák segítségével elkészült barokk épületeket, ruhaviseleteket mutatjuk be; a sokszínű anyag közül kiemelten izgalmasnak ígérkeznek a barokk színházak. A kiállítás megnyitóján visszautazhatunk a múltba: énekükkel meghitt hangulatot teremtenek a Barokk kórus tagjai és ízelítőt kaphatunk a kor táncaiból a Barokk tánccsoport jóvoltából." (Forrás: www.panelbarokk.hu)

A kiállítási anyag a Székesfehérváron működő Barokk Vizuális-Képzőművészeti Műhely fiatal résztvevői által készített művekből kerül összeállításra.

Információ:

Károlyi József Alapítvány, Károlyi Kastély
Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2.
Tel: 06 21 311 04 26
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,
web: www.karolyi.org.huSFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek