Mór

MÓRIKUM Kultúr- fröccs- fesztivál programja 2013-ban

MÓRIKUM Kultúr-fröccs-fesztivál 2013. augusztus 17-21. Helyszín: Mór, Lamberg-kastély. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő kisfesztivál keretében „MÓRIKUM" névjegy alatt a móri unikumokat gyűjtjük össze és ismertetjük meg látogatóinkkal. Városunk legemblematikusabb helyén, a gyönyörű Lamberg-kastélyban és csodálatos akusztikával bíró udvarán az érdeklődők találkozhatnak a móri kultúra színfoltjaival. Mindezt nemzeti ünnepünk programjai, valamint táncszínházi események, koncertek gazdagítják. A rendezvényt a helyi gasztronómiai különlegesség teszik igazán egyedivé és izgalmassá: fröccs, bor, borleves, kvircedli, macskapracni...

Bővebben...

Vásári Forgatag Móron a Szent István Parkban

2013. június 29. "Móri vásári forgatag" az egykori Piactéren felelevenítjük a hagyományos Péter-Pál-napi vásárt. - Mór városközpontjának rehabilitációja keretében többek között megújult a Szent István park és a Kapucinus tér is. Különböző kulturális, hagyományőrző, családi rendezvényekkel szeretnénk színesíteni, újra népszerűvé tenni a friss levegőn, kellemes, szép környezetben eltöltött szabadidőt.

Bővebben...

Barokk Vizuális Műhelykiállítás nyílik a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban

Megnyitó: március 24. vasárnap, 15 óra. A "Barokk Vizuális Műhelykiállítás" a Fejér Megyei Művelődési Központ kreatív foglalkozásokat vezető munkatársainak szervezésében valósul meg a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban.

Bővebben...

Erőss Ildikó szobrászművész Asszimiláció című térinstallációja Móron

A móri Lamberg-kastély Kulturális Központ szeretettel meghívja Önt, családját és barátait Erőss Ildikó szobrászművész Asszimiláció című térinstallációjának megnyitójára a Múzeumok Éjszakája keretében 2013. június 22-én 19.45 órára a Lamberg-kastély Kisgalériájába. A kiállítást megnyitja: Korompai Péter keramikusművész. Megtekinthető: 2013. július 21-ig az intézmény nyitvatartási idejében, illetve előzetes bejelentkezés alapján.

Bővebben...

Móri Szent György-heti Vigasságok

Móri Szent György-heti Vigasságok 2013. Április 24- 28. kerül megrendezésre. Az idei évben a Lamberg-kastély hátsó parkjában várják a látogatókat.

Bővebben...

SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek