ttttt Kiállítás Kisbéren a Wass Albert Művelődési Központban

Kiállítás Kisbéren a Wass Albert Művelődési Központban

Minden kedves érdeklődőt és művészetbarátot sok szeretettel vár a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár kiállítótere szeptember 6-án, pénteken 17 órai kezdettel, ahol Molnár Lajos festményeiből és grafikáiból nyílik tárlat. Molnár Lajos tagja az Országos Képző- és Iparművészeti Társaságnak. Művészeti tanulmányait a Pápai Képzőművészeti Szabadiskolában 1962 - 1966 között végezte.

Alkotásait 1997-től hetvenkilenc kiállításon mutatta be: Budapesten a Jókai Klubban, a Hilton Szállodában, a Budai Várban, a Pataki Művelődési Házban, az Újpest Galériában, és az ország számos településén, többek közt: Győr, Székesfehérvár, Debrecen, Tata, Veszprém, Somogyvár, Ajka, Eger, Balatonfüred, Pápa, Sárvár, Révfülöp, Szombathely, Agárd, Balatonalmádi, Gárdony, Magyargencs.

Kolorista festő. Jelentős a grafikai munkássága. Számos verses- novellás kötet rajzolója, könyvborító, logó, reklámkiadványok tervezése fűződik nevéhez. Képzőművészeti pályázatokon díjazták alkotásait (2001, 2003, 2005, 2008). A Kisbéren először bemutatkozó festő- grafikusművész kiállítása szeptember 30-ig látható a művelődési központ nyitvatartási ideje alatt!

(forrás:kisber.hu)


SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek