ttttt Egy csók és más semmi, avagy újfent színházi előadás Kisbéren

Egy csók és más semmi, avagy újfent színházi előadás Kisbéren

Május 11-én, szombaton 18 órai kezdettel a veszprémi Pannon Várszínház Egy csók és más semmi című zenés komédiáját láthatják a Wass Albert Művelődési Központ színháztermében. Az Eisemann – Békeffi – Halász trió örök klasszikusa ismét életre kel, ezúttal a színpadon. Jegyek kaphatók 2000 és 2500 Ft-os áron a könyvtárban. A színdarab pikantériája, hogy Dr. Sáfrány szerepét az igazán karakteres és tehetséges színésznő, Egyed Brigitta ölti magára.

Aki nem ismerné a darabot, annak itt egy kis ízelítő a tartalomból: Dr. Sáfrány ügyvéd legszívesebben válóperes ügyeket vállal: ügyfelei főleg tehetős asszonyok, akik vagy válni akarnak, vagy pont ellenkezőleg, nem akarnak válni. Az ügyvéd bármire kész egy jó perért, szenvedéllyel űzi szakmáját - ha már ő maga nem válhat el a feleségétől, legalább mások szabadulhassanak a házasságuktól. Feleségének barátnője, a fiatal és roppant csinos Annie felkeresi dr. Sáfrányt, ám az ő ügye egészen elképesztő, s az indok és a bizonyítékok egy igen különös válópert sejtetnek. Sáfrányéknál azonban nemcsak a kliensek, hanem a háziak magánélete is viharos: a cselédjüknek kisbabája született, de az apa kilétét a lány nem hajlandó elárulni. Az ügyvéd hosszas faggatását egyre nehezebben tűri, ezért végül a telefonkönyvben keres apajelöltet, noha az igazi apa egészen közel van. A válóperek és az apasági kereset, a családi és más családok életének bonyodalmai fergeteges vígjátékká dagadnak, mindenkinek akad párja és a gyereknek új papája vagy inkább mamája? A kulcs az ismeretlen Schőn Tóni kezében van.

(forrás:kisber.hu)SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek