Kisbér

„EGÉSZSÉGHÓNAP MEGNYITÓ RENDEZVÉNY” 2014. NOVEMBER 08. SZOMBAT 11.00-18.00 KISBÉR - WASS ALBERT MŰVELŐDÉSI KÖZPONT (I. emelet)

„EGÉSZSÉGHÓNAP MEGNYITÓ RENDEZVÉNY" 2014. NOVEMBER 08. SZOMBAT 11.00-18.00 KISBÉR - WASS ALBERT MŰVELŐDÉSI KÖZPONT (I. emelet)

Bővebben...

Ingyenes testi- lelki gyógyulás napja október 11-én Kisbéren, a Wass Albert Művelődési Központban

A Nemzetközi Metafizikai Intézet elnöke: Indiát rengetegszer megjárt szakember, KOVÁCS BÉLA metafizikai tréner - életviteli speciális tanácsadó közreműködésével Indiából első kézből a Narayana öngyógyító, rendkívül mély tudatú speciális technika + meditáció, valamint Kelet szuggesztiós jógája.

Bővebben...

Egy csók és más semmi, avagy újfent színházi előadás Kisbéren

Május 11-én, szombaton 18 órai kezdettel a veszprémi Pannon Várszínház Egy csók és más semmi című zenés komédiáját láthatják a Wass Albert Művelődési Központ színháztermében. Az Eisemann – Békeffi – Halász trió örök klasszikusa ismét életre kel, ezúttal a színpadon. Jegyek kaphatók 2000 és 2500 Ft-os áron a könyvtárban. A színdarab pikantériája, hogy Dr. Sáfrány szerepét az igazán karakteres és tehetséges színésznő, Egyed Brigitta ölti magára.

Bővebben...

Kiállítás Kisbéren a Wass Albert Művelődési Központban

Minden kedves érdeklődőt és művészetbarátot sok szeretettel vár a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár kiállítótere szeptember 6-án, pénteken 17 órai kezdettel, ahol Molnár Lajos festményeiből és grafikáiból nyílik tárlat. Molnár Lajos tagja az Országos Képző- és Iparművészeti Társaságnak. Művészeti tanulmányait a Pápai Képzőművészeti Szabadiskolában 1962 - 1966 között végezte.

Bővebben...

Ászáron a Közösségi Házban a tavaly ősszel megkezdett egészségvédő program

Szeretettel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy heti rendszerességgel ismételten folytatjuk Ászáron a Közösségi Házban a tavaly ősszel megkezdett egészségvédő programunkat. Ez alkalommal a bőrproblémákkal jelentkezők kapnak 10 % kedvezményt a biorezonanciás állapotfelmérés árából

Bővebben...

További cikkeink...

  1. Farsang Kisbéren
SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek