Autós világ

Az új ŠKODA Fabia Combi

A Fabia Combi várhatóan már január közepén megérkezik első európai piacaira. Új nemzedékével a cseh gyártó a népszerű és sokoldalú korábbi Fabia Combi sikertörténetét kívánja folytatni. E kisautó immár 2000 óta a ŠKODA modellpalettájának meghatározó tagja. Napjainkig (2014. december 31.) a ŠKODA több mint 1,1 millió darabot szállított ki ŠKODAFabia Combi modelljeiből, amely így piaci kategóriája legnagyobb darabszámban értékesített tagja.

Bővebben...

Hasznos téli tanácsok közlekedőknek

Folyamatosan figyelemmel követjük az időjárás előrejelzéseket, ennek megfelelően hajtjuk végre megelőző intézkedéseinket, illetve készülünk fel a várható munkákra. Az utak jegesedésének megelőzése érdekében a forgalmasabb szakaszokon sózással védekezünk. E célra nátrium- és kálcium-kloridot használunk, nemcsak száraz, hanem oldat formájában is. Ez a munka azonban rendkívül időigényes, így a lehető leggondosabb szervezés mellet is szükség van az autósok türelmére és belátására.

Bővebben...

Új Suzuki márkakereskedés nyílt Tatabányán, a válság óta először

Csaknem öt év után új márkakereskedést nyitott a Suzuki Magyarországon, a tatabányai szalon nyitásával a cég a magánvásárlások bővítését szeretné elérni.
Takeucsi Hiszasi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója a tatabányai márkakereskedés pénteki megnyitóján emlékeztetett arra, hogy a magyarországi személygépkocsi-piacon a Suzuki a csereakciók eredményeként 2012-ben a hatodik helyet érte el a márkák rangsorában. A magánvevőknek történő eladásokban viszont 12,9 százalékos részesedésével az első helyen végzett - emelte ki.

Bővebben...

Megrongálták Székesfehérváron a városháza előtti lovas szobrot

Megrongálták Székesfehérváron a városháza előtt álló, a 10-es huszároknak emléket állító lovas szobrot – tájékoztatta az önkormányzat szerdán az MTI-t. Közleményük szerint a huszár kardját letörték. A város önkormányzata mélyen elítéli a tettet, amellyel ismeretlen vandálok megszentségtelenítették az 1938-as Szent István Emlékévben kezdeményezett köztéri alkotást.

Bővebben...

Módosult a KRESZ: nagyobb védelem a gyermekeknek

2013. május 1-jei hatállyal módosult a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, azaz a KRESZ. A változásokat a 129/2013. (IV. 30.) Korm. rendelet összesen 9 §-ban foglalta össze. Alapvetően a közlekedő gyermekek kaptak nagyobb védelmet. Változtak a gyermekszállítással kapcsolatos előírások, de egyéb szabályok is módosultak. Az egyik legfontosabb változás, hogy 2013. május 1-jétől párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton tilos lesz elhaladni a gyermekszállító autóbuszok mellett az utasok be- és kiszállásának ideje alatt.

Bővebben...

SFbBox by Enter Logic
A kiadó nem vállal felelősséget a Lépés Magazin-okban vagy a weboldalon megjelenő reklámanyagok, hirdetések tartalmáért és azokból fakadó esetleges károkért. Az oldalon megjelenő hírek,- kapcsolódó grafikai elemek, képek, stíluslapok és egyéb szövegek, tartalmak a Lépés Magazin kiadójának szellemi tulajdonát képezik. Tilos azok másodközlése, nyomdai vagy internetes megjelenítése, a kiadó előzetes írásos engedélye nélkül.


© Lépés Média Group Kft. - 2012 - Az oldallal kapcsolatban minden jog fenntartva. - Készítette: Körvonal - Design: SipyMűvek